Finansiering til attraktive priser

Vi samarbejder med Santander og Al-Finans som tilbyder markedets bedste vilkår og rente, med eller uden udbetaling.
Santander har en vision om at være blandt de tre førende aktører i Danmark inden for bil-finansiering og -leasing.

Derfor….ring eller kig ind hos AutoC og få et uforpligtende finansierings- eller leasingforslag på en af vores fine biler.
AutoC har desuden et samarbejde med Santander, hvor vi kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser på finansiering af din brugte bil.

Du vælger naturligvis selv, om du ønsker fast eller variabel rente.
Hos os finder du Santanders online finansieringssystem, hvor du kan ansøge om finansiering.

Beregn billån

Leasing forklaret

Med leasing er det muligt at køre i en firmabil uden at blive beskattet, eller at slippe med at betale ca. 0,5 procent af registreringsafgiften på drømmebilen – og uanset hvad du vælger, er der altid helt styr på omkostningerne.

FlexleasingSplitleasingPrivat- og Erhvervsleasing

Flexleasing – betal registreringsafgiften efter behov

Ved flexleasing er det muligt at køre i en dansk indregistreret bil, men uden at betale den høje danske registreringsafgift. Afhængig af om der er tale om en brugt eller en ny bil, betales der derfor fra 0,5 til 2,0 procent af registreringsafgiften hver måned bilen benyttes.

I leasingperioden tilhører bilen leasingselskabet, og teknisk set ejer man den derfor ikke selv i den periode. For drømmebilen som kun køres en del af året, er flexleasing derfor den perfekte løsning. Først og fremmest er den samlede kapitalbinding langt mindre end en bil med fuld afgift, og da bilen er uden afgift, er det langt nemmere at sælge den igen, eksempelvis uden for landets grænser.

Hør mere om Flexleasing

Splitleasing – slip for skatten på firmabilen

Med splitleasing er det muligt at køre i en firmabil, uden at blive beskattet af den, da medarbejderen og virksomheden deles om udgifterne. Leasingselskabet afholder alle omkostninger, inklusive udgiften til brændstof, og virksomheden modtager en samlet faktura som deles med medarbejderen ud fra en fordelingsnøgle.

På den måde slipper medarbejderen for at blive beskattet af at have firmabil, mens virksomheden reducerer omkostningerne. Splitleasing er godkendt af SKAT, der giver bindende tilsagn til leasingtager, når leasingaftalen indgås.

AutoC tilbyder Splitleasing via SplitleasingDanmark

Hør mere om Splitleasing

Privat og erhvervsleasing giver styr på omkostningerne

Privat- og erhvervsleasing giver nogle indlysende fordele. Først og fremmest er der styr på omkostningerne, da der indgår en serviceaftale i leasingaftalen, mens selve leasingydelsen er beregnet ud fra det månedlige kørselsbehov. Det er også langt nemmere at skifte bil, da det blot er træde ud af den gamle og ind i den nye, uden at skulle bekymre sig om hverken afskrivning eller gensalgsværdi.

Dertil kommer at førstegangsydelsen på en leasingaftale naturligvis er langt mindre end prisen på en ny bil. Leasing er stadig forholdsvis nyt i Danmark, men det er et marked i konstant vækst, hvilket ikke er noget tilfælde. Ser vi på Tyskland og England, er mellem 50 og 80 procent af bilparken leaset i dag.

Hør mere om Privat- og Erhvervsleasing